The smart Trick of κυπαρισια που θα μεινω That Nobody is Discussing

Wiki Article

Αν και τα κυπαρίσσια μπορούν να μείνουν χωρίς πότισμα για κάποιο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητο να τα ποτίζουμε τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.

Τα τελευταία χρόνια η Ικαρία συζητιέται πολύ και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο επισκέψιμα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο που βρίσκεται στην είσοδο της Χώρας.

Στη Χώρα θα βρείτε αρκετά καταλύματα, κυρίως ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα.

Το γράφημα δείχνει τα ποσοστά για ενοικιαζόμενες κατοικίες σε κάθε κατηγορία τιμής.

Ένα άλλο παράσιτο που μπορεί να προσβάλει τα κυπαρίσσια δέντρα είναι ο “σκουληκιάρης”. Τα σακουλοειδή είναι μικρές κάμπιες που δημιουργούν προστατευτικά κουκούλια από κλαδιά και άλλο φυτικό υλικό.

Είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός αν θέλετε να αποφύγετε τον μαζικό τουρισμό και τα πλήθη.

Το νησί είναι στη μεγαλύτερη έκτασή του ορεινό και διασχίζεται από την οροσειρά Αθέρα (Πράμνος). Τα περισσότερα χωριά είναι ορεινά και μεγάλο μέρος του νησιού έχει πλούσια βλάστηση.

Παρόλο που τα κυπαρίσσια συχνά συνδέονται με υγροτοπικά περιβάλλοντα και more info βρίσκονται συνήθως σε βάλτους και έλη, δεν χρειάζονται απαραίτητα πολύ νερό για να επιβιώσουν. Στην πραγματικότητα, ορισμένα είδη κυπαρισσιών μπορούν να αντέξουν τις συνθήκες ξηρασίας και είναι σε θέση να επιβιώσουν με λιγότερο νερό.

Ποιό αεροδρόμιο να επιλέξω για να φτάσω στην Κυπαρισσία?

This website utilizes cookies to transform your experience As you navigate by way of the web site. Out of such, the cookies which have been categorized as essential are stored on the browser as They can be important for the Performing of essential functionalities of the web site.

Δείτε έναν ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.

Ο βαθύς υπέροχος κόλπος του Κυπαρισσιού, με τις δύο εκπληκτικές παραλίες και τα δύο ξωκλήσια, αυτό του Αγίου Νικολάου στα βόρεια και του Αγίου Γεωργίου στον νοτιά, ανοίγεται με εμπιστοσύνη στο βαθύ απέραντο γαλάζιο του Μυρτώου Πελάγους.

Τα ορεινά χωριά Χάρακας, Λαμπόκαμπος, Πιστάματα διατηρούν στο ακέραιο τον ορεινό χαρακτήρα τους και παρουσιάζουν έντονο αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Report this wiki page